Спартакіада

     9 квітня в селищі Ратне на базі Ратнівського ліцею №2 імені Миколи Заліпи (стадіон «Колос») була проведена Спартакіада серед допризовної молоді. В рамках проведення спортивного заходу організатори намагались привернути увагу пропаганді здорового способу життя, підвищенню престижу військової служби, залученню молоді до систематичних занять військово-прикладними видами спорту, як однієї з форм підготовки молоді до служби в армії. В змаганнях взяли активну участь сім команд закладів освіти Ратнівської селищної ради. До програми Спартакіади входило п’ять видів змагань.

      У змаганні «Біг 100м» II місце посів учень 9А класу Андрій Лісовський. У змаганні «Біг 1000м» I місце отримав учень 10А класу Сергій Кошелюк.

     За сприяння Ковельського РУГУДСНС та Ратнівської пожежної частини учасникам Спартакіади було презентовано роботу пожежно-рятувального обладнання, яким укомплектовано автомобіль рятувальної служби.

     Працівники 2-го відділення Ковельського територіального центру комплектації та соціальної підтримки провели практичні заняття по вивченню будови автомата Калашникова, його неповному розбиранню та складанню. 

     Змагання показали високий рівень швидкісних фізичних якостей, витривалості та пройшли у дружній, спокійній атмосфері.