Пліч-о-пліч всеукраїнські шкільні ліги

     З метою розвитку та популяризації спортивного орієнтування, підвищення ролі фізичної культури і спорту, гармонійного розвитку особистості та формування здорового способу життя  в рамках проєкту «Пліч-о-пліч всеукраїнські шкільні ліги» 28 березня 2024 року в мальовничому урочищі Гряда, що на території с. Прохід, управлінням гуманітарної політики Ратнівської селищної ради, Ратнівським центром дитячої та юнацької творчості  проведено особисто-командні змагання зі спортивного орієнтування серед дітей та учнівської молоді закладів освіти Ратнівської територіальної  громади. В заході взяли участь 98 юних орієнтувальників з п’яти освітніх закладів, які змагалися у двох вікових групах: молодшій та старшій.

     За підсумками змагань грамотою управління гуманітарної політики Ратнівської селищної ради за активну участь в змаганнях зі спортивного орієнтування нагороджено команду Ратнівського ліцею №2 ім. М.Заліпи. 

Змагання дали можливість дітям вдосконалити навички спортивної майстерності, згуртувати командний дух, поглибити знання з історії рідного краю.